Wachtwoord herstellen  |   Registreren  |   Wegwijzer  |   Vacatures  |   Aanbiedingen

RMA

Helaas komen defecten voor, wanneer uw product binnen 14 dagen defect raakt komt u in aanmerking voor een directe omruiling (indien het product voorradig is), deze situatie krijgt bij ons de status DOA. Wanneer wij een defect product dan niet op voorraad hebben zullen wij deze direct bestellen en u niet laten wachten voor de garantie afhandeling. Producten die na de 14 dagen bij ons binnenkomen worden teruggestuurd naar de fabrikant, hiervoor rekenen wij geen kosten en sturen u uw product als service kosteloos op. U dient bij een DOA het product volledig in doos en accessoires te retourneren, zonder de doos te beschadigen en te beplakken.


Een RMA aanvraag gaat via mijn account. Binnen mijn account heeft u de keuze om de RMA in te dienen, indien dit niet mogelijk is kunt u altijd via onderstaande adres uw product retourneren. Bij een DOA heeft u recht op een retourlabel, nadat de RMA is aangemaakt krijgt u instructies hoe u dit label kunt aanvragen. Kunt u uw RMA niet aanmelden, kunt u mailen naar support@sicomputers.nl.

In geval van een defect kunt u uw product voldoende gefrankeerd terug zenden naar:

SiComputers
Tav afdeling RMA
Hoogeveenenweg 161
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Sluit wel een copy van uw factuur en een klachtenomschrijving bij.

Indien er geen defect te vinden is, dient u onderzoekskosten betalen van € 20,00 dit bedrag is inclusief BTW en retourkosten.